Outsource din Webmaster

Der kommer et behov for videreudvikling af hjemmesiden med nye funktioner eller nye sideopsætninger. Vi tilbyder en professionel og prisvenlig webmasterservice.

Webmaster

Lad os stå for hele eller dele af ajourføring og videreudvikling af hjemmesiden. Har du ikke ambitioner om at være webmaster på din egen side, står vi gerne for at holde det hele ved lige for dig. Du sender blot dine rettelser og udvidelser til os - så bliver hjemmesiden opdateret professionelt.

Løbende opdatering

Indholdsredigering
Nyt indhold
Designændringer
Nye funktioner
Videreudvikling

Indhold

En hjemmeside skal vokse og ajourføres løbende med nye indhold og rettelser i bl.a. tekster, billeder, åbningstider, medarbejdere m.v. Send dit nye indhold eller indholdsrettelser til os, og lad vores webmaster sætte det flot op på din side.

Design

Få løbende lavet designændringer, så din hjemmeside følger med tiden og ser moderne ud år efter år. Tilpas design til kampagner, årstider og begivenheder.

Videreudvikling

Din hjemmeside er enten i udvikling eller afvikling. Du vil løbende få brug for flere funktioner eller en udvidelse af de eksisterende - vi udvikler din løsning og vokser med dig.

OP